Om oss

Oslo & Viken Fasadevask AS

Vi er en offentlig godkjent rengjøringsbedrift  med fokus på miljø og kvalitet. Vi benytter oss av en unik softwash metode som er meget effektiv, samtidig som den er særdeles skånsom mot underlaget. Kjemikaliene vi bruker er biologisk nedbrytbare og bidrar til at vi ikke trenger å benytte tradisjonell rengjøring med bruk av høytrykk. 

Vi er samarbeidspartner i Fasadevask 1, som er et nettverk bestående av flere bedrifter i hele syd Norge. Dette bidrar til høy faglig kompetanse og ved større oppdrag jobber vi gjerne sammen for å få arbeidet raskt unna

Daglig leder for Oslo & Viken Fasadevask AS er Arne Ødegaard og han har bakgrunn som pilot i Luftforsvaret og sivil luftfart. Der stilles det høye krav til produktleveranse noe han har tatt med videre til bedriften. Vi har stor fokus på fornøyde kunder noe vi oppnår gjennom høy kvalitet og at arbeidet utføres til avtalt tid og pris.

Oslo & Viken

Våre tjenester

Fasadevask

Vi utfører skånsom fasadevask

Softwash

Vi bruker softwash metoden

Utearealer

Vi rengjør utearealer

Vindusvask

Få et skinnende rent vindu

Terrassevask

Vi fjerner alt av mose og grønske

Takvask

Vi utfører vask og taksjekk

Ønsker du våre tjenester?

Kontakt oss

Vi har spesialisert oss på fasadevask og utvendig renhold og hjelper deg gjerne! Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.